Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

Expediție fantastică în Laponia 2013!

În Decembrie 2013 a fost lansată cea mai frumoasă, îndrăzneață, și palpitantă aventură a anului!

Redacția PiataAuto.md a mers la propriu într-o expediție fantastică din Moldova spre Laponia (Finlanda) și înapoi, la bordul unui exemplar BMW X6 cu tracțiune integral. Mașina expeditionala a venit tocmai din Germania, de la sediul BMW Group.

Scopul acestei expediții în țara lui Moș Crăciun a fost pentru a-i duce direct moșului scrisorile cu dorințe ale copiilor din Republica Moldova!

Pentru a fi siguri de succes în aventura noastră, am folosi un carburant performant și de ultimă generație a€“ Efix de la Rompetrol. Din cadrul gamei oferite s-a utilizat motorina EfixS 55, ce conține aditivi speciali, care asigură o bună funcționare a sistemului de alimentare a mașinii în condițiile unor temperaturi joase de până la -26 de grade Celsius, prin scăderea vâscozității și implicit a eliminării depunerilor în filtre. Astfel, prin alegerea făcută cu motorina de iarnă Efix de la Rompetrol, s-a asigurat că mașină va funcționa optim, că va avea putere și performanță sporită. Da, s-au luat și canistre de rezervă pentru a le folosi acolo unde stațiile de alimentare nu mai sunt o prezența obișnuită!

A fost o expediție incredibilă care ne-a purtat prin peste 15 țări, către Crecul Polar!