Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

Automotive Passion and Elegance Tour 2014!

Pe 21 Mai 2014 redacția PiataAuto.md a pornit la drum în marea expediție a pasiunii auto - Automotive Passion and Elegance Tour 2014!

Proiectul constă într-o expediție a unei echipă de presă auto din Moldova, la bordul noii generații Mercedes-Benz C-Class fiind alimentată cu cel mai performant carburant de la Rompetrol a€“ EfixS, prin care se va transmite în premieră pentru Moldova de la cele mai importante evenimente auto din Europa. Va fi o expediție de lungă durată în care se vor parcurge peste 9,000 de Km, și se va ajunge în țări percum: România, Italia, Franța, Elveția, Germania.

În prezent proiectul este în derulare și deja pe lângă locațiile și evenimentele de excepție prezentate s-a obținut un record de consum! În condiții de trafic, după 389 km parcurși, media consumului într-una din zile a constituit doar 5.7 litri/100 km!

Carburantul utilizat este din gama Efix ce asigură o creștere a performanțelor automobilului, a randamentului și fiabilității motorului. Prin cifra octanică ridicată, Efix oferă o pornire ușoară a autovehiculului, o funcționare uniformă la relanti și fără vibrații în regim de turație mare, precum și o reacție mai rapidă a motorului în condiții solicitante - depășiri, urcarea pantelor, încărcătură mare. Prin gradul ridicat de puritate, carburantul Efix asigură o ardere completă, o putere calorică mare, un plus de putere și implicit, o reducere a uzurii motorului.

Pentru a sta conectat la evenimente ne puteți urmări pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul redacției http://piataauto.md/